Autoritzat per la Generalitat de Catalunya amb Nucli Zoològic L-2500049

El Bichon Maltès

El Bichon Maltès

Els Bichon Maltès són excel·lents animals de companyia.

Aporten molta alegria, són intel·ligents, afectuosos i tendres, amb l’eterna aparença de petits cadells. El Bichon Maltès, és un gos dòcil i amigable amb altres races de gossos i persones. Els encanta estar en família.

CRIA PRÒPIA

Tots els cadells d’HotelCan neixen i són criats per les nostres mares a les nostres instal·lacions podent garantir les millors condicions d’higiene i atenció.

NUCLI ZOOLÒGIC AUTORITZAT

HotelCan està registrat com a nucli zoològic autoritzat per la Generalitat de Catalunya amb el número Nucli Zoològic L-2500049.

Les nostres cadellades de pura raça Bichon Maltès

Si necessites més informació i desitges que contactem amb tu, ens pots facilitar les teves dades de contacte.

T'expliquem com és un gos de raça Bichon Maltès

El Bichon Maltès és una raça molt tendra i afectuosa. Els agrada formar part de la família. Tranquils per naturalesa s’adapten a canvis fàcilment i porten amor i pau a tots els que els envolten. T’expliquem tot el que necessites saber si estàs pensant comprar un Bichon Maltès a Lleida:

  • Mida: Petit
  • Rang de pes: 2-5 kg
  • Altura a la creu: 20-25 cm
  • Pèl: Llarg, dens i sedós
  • Colors: Blanc
  • Esperança de vida: 12-15 anys

El Bichon Maltès és conegut per la seva naturalesa amigable, afectuosa i tendra. Són gossos molt lleials i els hi agrada estar prop dels seus familiars. Són molt sociables i es porten molt bé amb les persones, especialment amb els nens. També tendeixen a ser molt sociables amb altres gossos i mascotes.

El Bichon Maltès és un gos molt intel·ligent i aprèn molt de pressa. Són bastant receptius a l’entrenament i poden ser educats amb relativa facilitat. Els hi agrada satisfer als seus familiars i gaudeixen d’activitats d’estimulació mental, com a jocs interactius i trucs. És important utilitzar el reforç positiu i la paciència en tots els entrenaments.

Encara que sigui una raça petita, el Bichon Maltès necessita exercici regular per a mantenir-se saludable. Els hi agrada fer passejos diaris i jugar en espais segurs. El seu pelatge llarg requereix un cura adequat, amb raspallades regulars per a evitar nusos al pelatge. A més, com són gossos de companyia, necessiten estar prop dels seus familiars i no els hi agrada estar sols durant llargs períodes de temps. A HotelCan t’explicarem tot el que necessites saber.

Si vols comprar un cadell de Bichon Maltès, t’interessarà saber que l’esperança de vida es troba entre els 12 i 15 anys. És important proporcionar-los una alimentació adequada, revisions mèdiques veterinàries regulars i mantenir la seva higiene en bon estat.

Vols saber com borda?

Visita les nostres instal·lacions, coneix els nous cadells de Bichon Maltès i descobreix com treballem

Qualitat i responsabilitat

Entenem la qualitat com un dels valors fonamentals. Com a amants dels animals, considerem que ells són el més important, per aquest motiu els nostres centres estan equipats amb les instal·lacions higienicosanitàries òptimes, personal qualificat, i oferim les màximes garanties.

Confiança

El nostre centre, autoritzat per la Generalitat de Catalunya, disposa d’una amplia experiència en el món caní, la qual volem posar a la vostra disposició mitjançant un tracte familiar adaptat a les vostres necessitats i a les del nou membre al llarg d’aquesta nova experiència.

Compromís

El nostre compromís, sense deixar de banda la sensibilització per la protecció dels animals, es basa en la vostra satisfacció oferint-vos un servei proper, assessorament continu i atenció constant durant aquesta nova etapa.

HORARI D'ESTIU (Juliol i Agost)

Dilluns – Divendres de 9:00 a 13:00 i de 16:00 a 20:00
Dissabtes de 9:00 a 13:00
Diumenges i festius (només residència canina) de 9:00 a 13:00

HORARI D'HIVERN (De Setembre a Juny)

Dilluns – Divendres de 9:00 a 13:00 i de 15:30 a 19:30
Dissabtes de 9:00 a 13:00
Diumenges i festius (només residència canina) de 9:00 a 13:00

Cria i venda de cadells i residència canina a Lleida.

A HotelCan estem inscrits a:

© 2024 · HotelCan · by Paddock Comunicación

Skip to content