Autoritzat per la Generalitat de Catalunya amb Nucli Zoològic L-2500049

El Yorkshire Terrier

El Yorkshire Terrier

El Yorkshire Terrier és una petita raça de gos Terrier, dolça i elegant. És una raça d’una gran vivacitat i intel·ligència que pot arribar a intuir l’estat d’ànim del seus familiars. Els encanta formar part de la família i passejar conjuntament.

CRIA PRÒPIA

Tots els cadells d’HotelCan neixen i són criats per les nostres mares a les nostres instal·lacions, per la qual cosa podem garantir les millors condicions d’higiene i atenció.

NUCLI ZOOLÒGIC AUTORITZAT

HotelCan està registrat com a nucli zoològic autoritzat per la Generalitat de Catalunya amb el número Nucli Zoològic L-2500049.

Les nostres cadellades de pura raça Yorkshire Terrier

Si necessites més informació i desitges que contactem amb tu, ens pots facilitar les teves dades de contacte.

T'expliquem com és un gos de raça Yorkshire Terrier

El Yorkshire Terrier és una raça molt dòcil, elegant i familiar. T’expliquem tot el que necessites saber si estàs pensant comprar un Yorkshire Terrier a Lleida:

  • Mida: Petit
  • Rang de pes: 2-4 kg
  • Altura a la creu: 18-28 cm
  • Pèl: Mig-llarg, fi i sedós
  • Colors: Negro, fuego y plata
  • Esperança de vida: 13-16 anys

Malgrat la seva mesura petita, els Yorkshire Terrier són gossos enèrgics i plens de confiança. Són lleials i apegats als seus familiars, i gaudeixen passar temps en la seva companyia. Són gossos afectuosos i fidels. Són gossos intel·ligents i vivaços, i els agrada explorar i jugar.

Es considerat un excel·lent animal de companyia, ja que posseeix les característiques de tenacitat pròpies dels terriers, i la seva mida petita el fa ser molt manejable i elegant.

Els Yorkshire Terrier són gossos intel·ligents i aprenen ràpidament. Poden ser entrenats en obediència i trucs amb relativa facilitat. Socialitzar-los des de cadells és important per a assegurar que es portin bé amb altres gossos i persones.

Els Yorkshire Terrier no necessiten una gran quantitat d’exercici físic a causa de la seva petita mesura, però, així i tot, requereixen activitat diària per a mantenir-se saludables. Un passeig diari i temps per a jugar seran suficients. També necessiten cuidat regular del pelatge, incloent-hi raspallat diari per a evitar embolics i banys periòdics. El seu pelatge llarg pot ser mantingut llarg o retallat en un tall més curt per a facilitar la seva cura. A HotelCan t’explicarem tot el que necessites saber.

Si vols comprar un cadell de Yorkshire Terrier has de saber que són gossos saludables però és important proporcionar-los una alimentació adequada, revisions mèdiques veterinàries regulars i mantenir la seva higiene.

Vols saber com borda?

Visita les nostres instal·lacions, coneix els nous cadells de Yorkshire Terrier i descobreix com treballem

Qualitat i responsabilitat

Entenem la qualitat com un dels valors fonamentals. Com a amants dels animals, considerem que ells són el més important, per aquest motiu els nostres centres estan equipats amb les instal·lacions higienicosanitàries òptimes, personal qualificat, i oferim les màximes garanties.

Confiança

El nostre centre, autoritzat per la Generalitat de Catalunya, disposa d’una amplia experiència en el món caní, la qual volem posar a la vostra disposició mitjançant un tracte familiar adaptat a les vostres necessitats i a les del nou membre al llarg d’aquesta nova experiència.

Compromís

El nostre compromís, sense deixar de banda la sensibilització per la protecció dels animals, es basa en la vostra satisfacció oferint-vos un servei proper, assessorament continu i atenció constant durant aquesta nova etapa.

HORARI D'ESTIU (Juliol i Agost)

Dilluns – Divendres de 9:00 a 13:00 i de 16:00 a 20:00
Dissabtes de 9:00 a 13:00
Diumenges i festius (només residència canina) de 9:00 a 13:00

HORARI D'HIVERN (De Setembre a Juny)

Dilluns – Divendres de 9:00 a 13:00 i de 15:30 a 19:30
Dissabtes de 9:00 a 13:00
Diumenges i festius (només residència canina) de 9:00 a 13:00

Cria i venda de cadells i residència canina a Lleida.

A HotelCan estem inscrits a:

© 2024 · HotelCan · by Paddock Comunicación

Skip to content