Autoritzat per la Generalitat de Catalunya amb Nucli Zoològic L-2500049

El Jack Russell Terrier

El Jack Russell Terrier

El Jack Russell Terrier és un gos àgil, que malgrat la seva mida petita té molta força i resistència. És un gos tenaç i molt divertit i obedient.

La raça Jack Russell es considerada un excel·lent gos de companyia per a persones actives ja que són, carismàtics i molt vius i curiosos.

CRIA PRÒPIA

Tots els cadells d’HotelCan neixen i són criats per les nostres mares a les nostres instal·lacions, per la qual cosa podem garantir les millors condicions d’higiene i atenció.

NUCLI ZOOLÒGIC AUTORITZAT

HotelCan està registrat com a nucli zoològic autoritzat per la Generalitat de Catalunya amb el número Nucli Zoològic L-2500049.

Les nostres cadellades de pura raça Jack Russell Terrier

Si necessites més informació i desitges que contactem amb tu, ens pots facilitar les teves dades de contacte.

T'expliquem com és un gos de raça Jack Russell

El Jack Russell és una raça de les races més lleials. T’expliquem tot el que necessites saber si estàs pensant a comprar un Jack Russell Terrier a Lleida:

  • Mida: Petit
  • Rang de pes: 5-7 kg
  • Altura a la creu: 25-30 cm
  • Pèl: Curt i llis
  • Colors: Tricolor o bicolor
  • Esperança de vida: 13-16 anys

Els Jack Russell Terrier són coneguts per ser gossos plens d’energia, valents i enèrgics. Són molt intel·ligents i enèrgics, i necessiten estimulació mental i física regular per ser feliços. Són gossos lleials i afectuosos amb els seus familiars.
Als Jack Russell se’ls pot ensinistrar per a gran quantitat d’activitats, així com també se’ls ha utilitzat amb èxit com a actors, ja que són gossos posseïdors d’un carisma difícil d’igualar.

Els Jack Russell Terrier són gossos intel·ligents i àgils. Els agrada aprendre i participar en activitats d’entrenament. L’ensinistrament, la socialització adequada i el reforç positiu són clau per a tenir un Jack Russell equilibrat.

Els Jack Russell Terrier són gossos enèrgics i necessiten exercici diari. Els encanta córrer, saltar i participar en jocs interactius. A més, el seu pelatge requereix un manteniment regular, incloent un raspallat per a eliminar el pèl mort i banys periòdics.

L’esperança de vida d’un Jack Russell es troba entre els 13 i 16 anys. Els Jack Russell Terrier són gossos saludables i robustos. No obstant això, com totes les races, poden ser propensos a uns certs problemes de salut amb el pas dels anys és important proporcionar-los una dieta saludable, revisions mèdiques veterinàries regulars i mantenir el seu pes sota control.

Vols saber com borda?

Visita les nostres instal·lacions, coneix els nous cadells de Jack Russell i descobreix com treballem

Qualitat i responsabilitat

Entenem la qualitat com un dels valors fonamentals. Com a amants dels animals, considerem que ells són el més important, per aquest motiu els nostres centres estan equipats amb les instal·lacions higienicosanitàries òptimes, personal qualificat, i oferim les màximes garanties.

Confiança

El nostre centre, autoritzat per la Generalitat de Catalunya, disposa d’una amplia experiència en el món caní, la qual volem posar a la vostra disposició mitjançant un tracte familiar adaptat a les vostres necessitats i a les del nou membre al llarg d’aquesta nova experiència.

Compromís

El nostre compromís, sense deixar de banda la sensibilització per la protecció dels animals, es basa en la vostra satisfacció oferint-vos un servei proper, assessorament continu i atenció constant durant aquesta nova etapa.

HORARI D'ESTIU (Juliol i Agost)

Dilluns – Divendres de 9:00 a 13:00 i de 16:00 a 20:00
Dissabtes de 9:00 a 13:00
Diumenges i festius (només residència canina) de 9:00 a 13:00

HORARI D'HIVERN (De Setembre a Juny)

Dilluns – Divendres de 9:00 a 13:00 i de 15:30 a 19:30
Dissabtes de 9:00 a 13:00
Diumenges i festius (només residència canina) de 9:00 a 13:00

Cria i venda de cadells i residència canina a Lleida.

A HotelCan estem inscrits a:

© 2024 · HotelCan · by Paddock Comunicación

Ves al contingut