Autoritzat per la Generalitat de Catalunya amb Nucli Zoològic L-2500049

HomeBlogNovetatsPERRUQUERIA CANINA: TÈCNIQUES DE TALL

PERRUQUERIA CANINA: TÈCNIQUES DE TALL

Avui en dia els nostres gossos són un membre més de la nostra família, viuen a casa amb nosaltres, dormen amb nosaltres, juguen amb els més petits de casa, etc. Per aquest motiu és important mantenir la higiene i benestar dels nostres amics cans.

Portar al nostre gos a la perruqueria canina ajudarà a tenir una bona estètica i pentinat però també millorarà la seva salut evitant possibles infeccions cutànies i d’altres malalties o infeccions que poden causar picors capil·lars o dolors al teu gos.

Les característiques corporals del nostre gos, el seu tipus de pèl i també les nostres preferències personals seran essencials per escollir el millor tall i pentinat per al nostre gos. En aquest article et presentem les diferents tècniques de tall d’acord el criteri i consell dels nostres perruquers professionals canins:

 

  • Tall de cadell: És el primer contacte del cadell amb la perruqueria canina, s’utilitza perquè el nostre gos comenci a familiaritzar-se amb la perruqueria. És tracta d’un tall senzill en el qual es talla el pèl de tot el cos en llargada.

 

  • Tisores: El tall amb tisores és el tall més professional. És el tipus de tall més sol·licitat per a races de pèl llarg com Yorkshire Terrier, Canitxes, Shih-Tzu, Bichón Maltès, entre d’altres. També és aconsellable per a gossos amb pell delicada o amb reaccions al·lèrgiques. Hi ha diversos tipus de pèl, per tant hi ha diverses versions de tisores, depenent de la textura, la caiguda del pèl, si està net o no, farem servir unes o altres.

 

  • Màquina: En aquest tipus de tall podem decidir la llargada aproximada del pèl, normalment es fa la zona del cos a màquina i amb tisores les potes, cap i cua, buscant sempre l’armonia estètica del conjunt.

 

  • Stripping: Aquesta tècnica antigament era utilitzada pels gossos salvatges, que vivien al camp per netejar l’olor i les restes que portaven incrustades. Actualment aquesta tècnica s’utilitza per races de pèl dur com Schnauzer, Teckel, West Highland White Terrier, els propietaris que practiquen aquesta tècnica observen grans beneficis que porta utilitzar-la, deixen menys pèl a casa i no perden el color característic.

 

  • Desllanat: Aquesta tècnica consisteix en retirar el pèl madur o mort. D’aquesta manera ajudem a que renovi els cabells i evitem que el vagi deixant anar a poc a poc per casa a la vegada que evitem molèsties a la pell, per pols i altres impureses.

 

A Hotelcan sabem l’important que és cada gos pel seu propietari, per aquest motiu oferim  un servei integral pel la higiene i cura teu gos, tenint en compte el seu benestar i amb tracte individualitzat de la mà dels nostres professionals en el món de la perruqueria i estètica canina.

Tens algun dubte o consulta? Contacta amb els nostres professionals!

https://www.hotelcan.cat/perruqueria-canina/

 

HORARI D'ESTIU (Juliol i Agost)

Dilluns – Divendres de 9:00 a 13:00 i de 16:00 a 20:00
Dissabtes de 9:00 a 13:00
Diumenges i festius (només residència canina) de 9:00 a 13:00

HORARI D'HIVERN (De Setembre a Juny)

Dilluns – Divendres de 9:00 a 13:00 i de 15:30 a 19:30
Dissabtes de 9:00 a 13:00
Diumenges i festius (només residència canina) de 9:00 a 13:00

Cria i venda de cadells i residència canina a Lleida.

A HotelCan estem inscrits a:

© 2024 · HotelCan · by Paddock Comunicación

Ves al contingut