Autoritzat per la Generalitat de Catalunya amb Nucli Zoològic L-2500049

HomeBlogNovetatsRESIDÈNCIA CANINA, UNA BONA OPCIÓ PER AQUESTES VACANCES

RESIDÈNCIA CANINA, UNA BONA OPCIÓ PER AQUESTES VACANCES

CONSELLS PER LA SEVA ESTADA A LA RESIDÈNCIA CANINA


Ara que ja tenim l’estiu aquí i molts de vosaltres marxeu de vacances, es moment de pensar on deixareu el vostre gos. Potser teniu algun amic o familiar que se’n pot fer càrrec o bé teniu pensat reservar-li allotjament en una residència canina. En aquest cas segur que us sorgeixen dubtes: Com serà el lloc on estarà? Què he de dur? S’adaptarà bé? En aquest post us donarem totes les claus.

En primer lloc, abans de deixar el vostre gos a la residència canina és important que us ofereixin la possibilitat de visitar les instal·lacions de l’hotel caní sense cap tipus de compromís. En aquest sentit, des de la Residència canina Hotelcan, us animem a visitar-nos i assegurar-vos que el vostre gos estarà ben atès.

CONSELLS PRÀCTICS

Quan porteu el vostre gos a la guarderia canina hi ha alguns consells que podeu seguir per què la vostra mascota estigui més tranquil·la i es senti com a casa:

  • Visita prèvia: Si és la primera vegada que es queda al centre caní seria recomanable portar-lo amb antelació per tal que conegui l’espai, d’aquesta manera serà mes fàcil que s’adapti ja que deixarà de ser un lloc desconegut per a ell. Podeu aprofitar quan visiteu les instal·lacions per ensenyar-li i que comenci a sentir les olors.
  • Joguines per a gossos i accessoris: Durant els dies d’estança podeu portar alguna joguina, el seu llitet o les seves pertinences preferides, per tal que estigui més còmode i es senti com a casa al sentir les seves olors; així també evitarem que s’enyori.
  • Menjar: Si es un gos que no tolera bé els canvis d’alimentació, recomanem que li porteu una mica de pinso que mengi habitualment a casa, i d’aquesta manera no farà un canvi brusc i evitarem que presenti problemes tant d’alimentació com gastrointestinals.

 

QUÈ HE DE DUR A L’HOTEL PER A GOSSOS?

Per al bon funcionament de l’hotel caní, així com per assegurar una estança de qualitat i segura per a la mascota, a Hotelcan existeixen una sèrie de requisits a tenir en compte:

  • Cartilla sanitària: S’haurà de presentar la cartilla sanitària en vigor amb les vacunacions al dia en el moment de l’entrada a la residencia canina. A més, és obligatori que la vostra mascota estigui identificada amb microxip, el qual ha d’estar degudament registrat a nom del propietari.
  • Desparasitació interna i externa: El gos haurà de dur collar o pipeta antiparasitària per paràsits externs i tenir les desparasitacions internes en regla.
  • Alimentació: Durant l’estança a la residència canina serà alimentat amb pinso d’alta gamma. En el cas que volguéssiu dur pinso per a gossos de casa o un altre tipus d’alimentació, no hi hauria cap tipus de problema.
  • Tractaments especials: En cas que el vostre gos necessiti algun tractament o medicació especial durant aquest període, li podem administrar sempre que hi hagi recepta prescrita pel vostre veterinari.
  • Qüestionari: Si es la primera vegada que deixeu el vostre gos a la guarderia canina com més informació tinguem millor. Us preguntarem sobre el seu comportament, si té alguna al·lèrgia o intolerància alimentaria, o bé si necessita alguna atenció especial.
  • Contracte durant l’estança: Per tal de garantir les cures necessàries, tals com l’alimentació, la neteja i les sortides, entre d’altres, i assegurar l’assistència veterinària davant de qualsevol urgència.

 

PODRÉ SABER COM ESTÀ?

Durant l’estada del vostre gos a la guarderia canina disposem d’atenció telefònica per tal que pugueu saber com estan les vostres mascotes durant aquest període. Us podem enviar alguna foto o vídeo regularment en cas que així ho desitgeu, amb la finalitat de que vosaltres, els propietaris, tingueu la tranquil·litat que està en bones mans.

Més informació a https://www.hotelcan.cat/hotel-cani/

HORARI D'ESTIU (Juliol i Agost)

Dilluns – Divendres de 9:00 a 13:00 i de 16:00 a 20:00
Dissabtes de 9:00 a 13:00
Diumenges i festius (només residència canina) de 9:00 a 13:00

HORARI D'HIVERN (De Setembre a Juny)

Dilluns – Divendres de 9:00 a 13:00 i de 15:30 a 19:30
Dissabtes de 9:00 a 13:00
Diumenges i festius (només residència canina) de 9:00 a 13:00

Cria i venda de cadells i residència canina a Lleida.

A HotelCan estem inscrits a:

© 2024 · HotelCan · by Paddock Comunicación

Skip to content