Autoritzat per la Generalitat de Catalunya amb Nucli Zoològic L-2500049

HomeBlogNovetatsPERRUQUERIA CANINA: MOLT MÉS QUE ESTÈTICA

PERRUQUERIA CANINA: MOLT MÉS QUE ESTÈTICA

BENEFICIS DE PORTAR EL GOS A LA PERRUQUERIA CANINA

La perruqueria canina no només es perquè un gos llueixi un pentinat o una estètica concreta, o per tenir-lo fresc a l’estiu, sinó que hi ha mesures d’estètica canina que són necessàries i adequades per evitar infeccions cutànies.

Cal tenir en compte que el pèl de l’animal està en contacte permanent amb l’exterior, atrapant tot tipus d’impureses i restes que afectem negativament a la higiene de la nostra mascota.

Per tant, és important escollir la perruqueria canina adequada, ja que repercutirà en la bona salut de la nostra mascota.

Quan he de portar el meu gos a la perruqueria canina ?

La freqüència en què hem de portar al nostre cadell a una perruqueria canina variarà depenent de la raça, la mida, el tipus de pelatge i les necessitats de cada gos. No obstant això, tots els gossos haurien d’anar-hi almenys dues vegades a l’any. D’aquesta manera, si el perruquer caní és un bon professional, no solament mantindrà al nostre gos maco sinó que també li mantindrà el pèl fresc, oxigenat i sa.

Tipus de pelatge

Si tenim en compte el tipus de pelatge, podem dividir als gossos de la següent manera:

  • Als gossos de pèl llarg o semi-llarg com el Bichón Maltès, Yorkshire o Cocker, entre d’altres, hem de vigilar que no s’omplin de nusos per passar massa temps sense raspallar o tallar el pèl. Per tant hem de dur a terme un raspallat diari des de casa. La freqüència de bany recomanada en aquestes races és un cop al mes. Tenint en compte que el tall del pelatge llarg s’ha de fer a tisora, es aconsellable portar-lo a la perruqueria canina si no tenim experiència. Els gossos de pèl arrissat com el Canitx, es consideren de pèl llarg, per tant el seu pelatge necessita les mateixes cures i atencions.
  • Als gossos de pèl curt com el Llaurador Retriever, Jack Russell o Beagle, els hem de raspallar de manera regular si volem que tinguin el pèl saludable. És el pelatge més fàcil de mantenir, ja que amb 1 o 2 cops per setmana serà suficient. A aquests tipus de gossos no els hi creix el pèl, sinó que muden el pèl mort de manera natural, per tant haurem de tenir especial atenció a les èpoques de muda. La freqüència de bany recomanada per aquestes races és cada mes i mig.
  • Als gossos de pèl dur com l’Schnauzer al tenir el pelatge espès el pèl vell queda atrapat. Per aquest motiu s’ha de dur a terme un raspallat diari que ajudi a l’eliminació del pèl mort i afavoreixi el creixement del pèl nou. A més, en aquest tipus de pelatge es recomanable fer stripping per tal que el pèl no perdi força i duresa, el qual només pot ser practicat per un professional. Rentant-lo cada 3 o 4 setmanes serà suficient per mantenir una bona higiene.

Quins beneficis té portar-lo a la perruqueria canina?

Els beneficis de la perruqueria canina són múltiples per la nostra mascota i van més enllà de que el nostre gos llueixi una bona estètica:

  1. Comoditat: Rentar el nostre gos a casa pot convertir-se en un problema, especialment si és tracta d’un gos gran o al qual no l’hi agrada el bany. El principal avantatge de portar el gos a la perruqueria canina és la comoditat, ja que podem portar la nostra mascota i recollir-la un cop hagi acabat la sessió. Sense necessitat d’embrutar casa ni deixar males olors.
  2. Bona estètica i salut: A les perruqueries canines els professionals sempre utilitzaran productes específics adaptats a les necessitats de la nostra mascota i al seu pelatge. Compten amb xampús per a gossos adequats per cada tipus de pèl, així com també tècniques de tall d’alta qualitat que milloraran la salut del pelatge, la seva brillantor i suavitat.
  3. Cures i serveis complementaris: A més de dur el nostre gos a la perruqueria canina per rentar i tallar-li el pèl, hi ha llocs on també es fan altres serveis complementaris per al seu benestar. Com per exemple el tall d’ungles, la neteja d’orelles o tractaments dermatològics. A més també hi ha perruqueries de gossos on la nostra mascota podrà gaudir d’una sessió d’spa o teràpies naturals.
  4. Revisió: Quan manipulen el pèl de la nostra mascota a l’hora de rentar-lo i pentinar-lo és pot detectar més fàcilment qualsevol anomalia o protuberància a la pell. La perruquera canina pot detectar paràsits, bonys o petites ferides infectades que a vegades se’ns poden passar per alt.

 

A la Perruqueria i Estètica canina Hotelcan oferim les últimes tècniques en perruqueria canina comercial i d’exposició, així com tractaments de pell, pèl i bellesa en general. Utilitzem sempre les tècniques adequades a la pell i pelatge de cada gos, buscant apropar-nos el màxim possible a l’ideal d’estàndard de la raça en qüestió. Visita el nostre centre a Anglesola, on els nostres professionals diagnosticaran i donaran el tractament més adequat a les necessitats de la teva mascota.

 

https://www.hotelcan.cat/perruqueria-canina/

HORARI D'ESTIU (Juliol i Agost)

Dilluns – Divendres de 9:00 a 13:00 i de 16:00 a 20:00
Dissabtes de 9:00 a 13:00
Diumenges i festius (només residència canina) de 9:00 a 13:00

HORARI D'HIVERN (De Setembre a Juny)

Dilluns – Divendres de 9:00 a 13:00 i de 15:30 a 19:30
Dissabtes de 9:00 a 13:00
Diumenges i festius (només residència canina) de 9:00 a 13:00

Cria i venda de cadells i residència canina a Lleida.

A HotelCan estem inscrits a:

© 2024 · HotelCan · by Paddock Comunicación

Skip to content